Installatietechniek

Veel opdrachtgevers doen steeds vaker een beroep op de expertise van ons bedrijf om te komen tot een verantwoord plan voor nieuwbouw en verbouw.
Voor de juiste verwarming van woningen en bedrijfsgebouwen verzorgt Installatiebedrijf Chr. J. Simon de bijpassende berekeningen voor het aantal radiatoren en ventilatoren.

Installatiebedrijf Chr. J. Simon regelt alles van a tot en met z.
Zo kunt u bij ons terecht voor Lood- en zinkwerken, Gas- en waterleiding, Complete badkamers, Dakwerken en riolering, C.V.-Installaties, Luchtbehandeling en tegelwerken. 
U heeft zo altijd één vast aanspreekpunt voor al de technische installaties in uw woning.

Vloerverwarming_montage_sh_305133056_web

Kwaliteit

Na de oplevering van een installatieproject is er van de kwaliteit van het installatiewerk weinig meer te zien, maar veel te merken. Installatiebedrijf Simon staat voor installaties met kwaliteit, die bijdragen aan een comfortabele woon- en werkomgeving. Wij denken mee in ontwerp en ontwikkeling en na een installatie worden passende onderhoudscontracten aangeboden, waardoor de installaties langer meegaan. 

Bekijk ook onze andere diensten

Een project beginnen?

We nemen zo snel mogelijk contact met u op

Ik ga hiermee akkoord dat Installatiebedrijf Chr. J. Simon mijn gegevens gebruikt om uitsluitend contact op te nemen met de door mij ingevulde gegevens.